Indoétslaag Opus Jocus 2020

Zaoterdaag 3 oktoëber 2020
Det hebbe we gaer! De veer nieje Jocusleedjes zien bekind!
In ein biezondere editie woorte op Opus Jocus Leedjesaovend de nieje leedjes veur de vastelaovend van 2021 gekaoze.
 

De volledigen oétslaag:

1e plaats: Oét de maot, gezônge door Bart Janssen, Gijs Engels, Jules Fransman en Willy Billekens. De waörd zien van Peter Jansen en de meziék is van Hay Geritz.

2e plaats: Kôm heej, gezônge door Tim Stoter. De waörd en meziék zien van Frans Pollux.

3e plaats: Liene, gezônge door Bart Mulder, Gijs Wolters, Peer Coopmans en Rob van den Kroonenberg. De waörd zien van Gé van Beek en de meziék is van Wim Roeffen.

4e plaats: Vastelaovend mit dich, gezônge door Karen van Hoften en Ken Vaessen. De waörd zien van Marc Peters en de meziék is van Hay Geritz.

5e plaats: Det doon die schoon, gezônge door Gijs Engels en Jules Fransman. De waörd zien van Wim Roeffen en de meziék is van Wim Roeffen.

6e plaats: Twiëdehands, gezônge door Bart Jacobs en Luuk Janssen. De waörd zien van Peter Jansen en de meziék is van Hay Geritz.

7e plaats: Letste leed van de nach, gezônge door Martine van der Meijden. De waörd zien van Joop Aerdts en Alwin Grijseels en de meziék is van Alwin Grijseels.

8e plaats: Op zeuk, gezônge, geschreve en gekomponeerd  door Fred van den Bogaard en René Oostdam. 

9e plaats: Kluntjesmik, gezônge door Jan Derijk, Joep Bindels en Paul van Steenkiste. De waörd zien van Hannelore en Laurence Winter en de meziék is van Wim Roeffen.

10e plaats: Wao heb ik det toch van?, gezônge door Hay Vercoulen. De waörd en meziék zien van Wim Roeffen.

11e plaats: Gooje vrinde zuusse noeits, gezônge door Marco Vaessen. De waörd zien van Frank van den Broek en de meziék is van Marcel Driessen.

 
Ein groët dankewaal en waalgemeinde komplimente aan alle deilnemende teksschriévers, kômponiste, zengers en zangeresse! Geej waart allemaol mit rech: um gruuëts op te zien!
De 4 winnende Jocusleedjes gaon weej truuk huure vanaaf Elf van Elf op de nieje Jocus-CD en via de bekinde streamingdeenste.