Oétslaag Opus Jocus Leedjesaovend

Zondaag 8 oktoëber 2023

1ste plaats: Oppe Parade, gezônge door Jeroen Thijssen en Dennis Janssen, zeej schreeve auk de waörd én de meziék zelf.

2e plaats: Weej Bliéve Wie Weej Zien, gezônge door Niels Vestjens, Jason Hafmans, Duncan Nikkelen, Dion Jeucken, Thuur Zumdick en Willem Koopmans. De waörd zien van Mirthe van Dijk en de meziék is van Hay Geritz.

3e plaats: Doézend Kleure, gezônge door Marina Claessen. De waörd zien van Hannelore en Laurence Winter en de meziék is van Jack Claessen.

4e plaats: Det Zelfde leedje, gezônge door Bart Janssen, Willy Billekens en Gijs Engels. De waörd zien van Peter Jansen en de meziék is van Hay Geritz.

5e plaats: Soep van Mam, gezônge door Stan Schattenkerk, Sem Daemen, Sten van Lier en Sam Vervoort. De waörd en meziék zien van Alwin Grijseels en Joop Aerdts.

6e plaats: Sirremoniemeister, gezônge door Baer Hendrix en Lei in ‘t Zandt. De waörd zien van Mark Wienen en de meziék is van Marinho Peters.

7e plaats: ‘t Galderköpke, gezônge door Joep Bindels, Paul van Steenkiste, Jan Derijk en Paul Klaassens. De waörd zien van Hannelore en Laurence Winter en de meziék is van Wim Roeffen.

8e plaats: In Venlo, gezônge door Dani Ruijten, Sanne Peeters en Paula Jordan. De waörd zien van Evert Cuijpers en de meziék is van Quinn Warmerdam.

9e plaats: Uig Dao, die Faatse, gezônge door Marc Houwen, Léon Theuws, Sandra Schattenkerk en Marion Nissen. De waörd zien van Gé van Beek en de meziék is van Wim Roeffen.

10e plaats: Uig Dao, gezônge door Han Spaaij, Kay Punt en Rob Mans. De waörd en meziék zien van Wim Roeffen.

11e plaats: Waat Ein Ei, gezônge door Frans Driessen, Simone Driessen en Guusje Ketelaars. De waörd en meziék zien van Wim Roeffen.