Oétslaag Opus Jocus Leedjesaovend 2022

Zaoterdaag 8 oktoëber 2022

Venlo haet gestump! Ein groët dankewaal aan alle zengers, zangeresse, teksschriévers en kômponiste, en neteurlik alle bezeukers en tillevisiekiékers. Weej zeen ôs op Elf van Elf!

De volledigen oétslaag:

1e plaats   Det zien de feite, gezônge door Jules Fransman, Gijs Engels, Willy Billekens en Bart Janssen. De waörd zien van Peter Jansen en de meziék is van Hay Geritz.
2e plaats   Waat vastelaovend bringk, gezônge door Guusje Hazenbosch en Noa Peulen. De waörd en meziek zien van Ron Dings.
3e plaats   Vive la vie Merie, gezônge door Jan Derijk, Joep Bindels, Paul Klaassens en Paul van Steenkiste. De waörd zien van Hannelore en Laurence Winter en de meziék is van Wim Roeffen.
4e plaats   Zônder wäörd, gezônge door Bart Ebus, Etienne Snel, Loek Heunen en Marco Gielens. Zeej schreve auk de meziék en de waörd.

5e plaats: Nieje energie, gezônge door Bert Pollux, Herm Pollux en Ruud Stikkelbroeck. De waörd en meziek zien van Frans Pollux.

6e plaats: Groët gewaore , gezônge door Baer Hendrix en Jeroen van den Ham. De waörd zien van Mark Wienen en de meziék is van Marinho Peters.

7e plaats: Danse mit plezeer, gezônge door Mai Anröchte. De waörd zien van Mai Anröchte en de meziék is van Jack Claessen.

8e plaats: ’t Beste gehad , gezônge door Jaydie Rutten en Loeke Janssen. De waörd zien van Jaydie Rutten en de meziék is van Alwin Grijseels en Joop Aerdts.

9e plaats: Asse mich leef haes, gezônge door Julia Beurskens. De waörd en meziek zien van Wim Roeffen.

10e plaats: Heimwee nao hoés, gezônge door Danée Geuijen en Sem Daemen. De waörd zien van Alwin Grijseels en Joop Aerdts en de meziék is van Alwin Grijseels, Joop Aerdts en Marc Comuth.

11e plaats: Ôs plaetske aan de Maas, gezônge door Julia Beurskens. De waörd zien van Hannelore en Laurence Winter en de meziék is van Wim Roeffen.