Nieje route Groëten Optoch 2020

Woensdaag 11 december 2019

‘t Hoëgtepunt van de Vastelaovend is neteurlik de Groëten Optoch. Op vastelaovesmaondaag trekke doézende deilnemers in eine bônte slinger door de Venlose binnestad. Neet allein is de Groëten Optoch eine zaegetoch veur ‘t Jocus Dreejspan. Op vastelaovesmaondaag 24 fibberwari zal de Groëten Optoch van Jocus ein andere route volge.

In euverleg mit en op veurspraok van de optochdeilnemers trek de route krangsum in vergeliéking mit andere jaore. D’n optoch vertrek um klokslaag 13.00 oor.

In samewerking mit de Gemeinte Venlo trek de Groëten Optoch van 2020 via de Groëte Baekstraot, Kwartelemert, Jeustraot, Alde Mert, Mert, Sint Jorisstraot, Parade, Nassaustraot en Keulerstraot. Aldao aangekômme is de ôntbinding op de Ponniewaeg. ‘t Defilé wuurt door de Stadsprins en zien Adjudante aafgenaome op de Kwartelemert.

Aanmelde Optochdeilnemers
Deilnemers kinne zich inschriéve op de Praotaovend van Jocus Technische Kemissie.

Dees waere gehalde in kefee De Brasserie op de Klaosstraot en waal op:
– dinsdaag 7 jannewari
– dinsdaag 14 jannewari
– dinsdaag 21 jannewari
– dinsdaag 28 jannewari.

Geej ziet op dees aovende van herte welkom tösse 20.30 en 21.30 oor.

Weej vraoge gaer aan de wagebouwers um zich leefs op de iërsten aovend op te kômme gaeve. Dit in verband met de inspectierôndes op 18 jannewari en 15 fibberwari.

De praotaovende zien neet allein bedoeld um ôg op komme te gaeve veur d’n optoch; de Technische Kemissie steit ouk klaor veur alle vraoge en opmerkinge euver de groëten optoch. Laup gerös vreejbliévend binne.

Geej kint auk alvas notere det de oétbetaalzôndaag wuurt gehalde op zaoterdaag 29 fibberwari 2020 vanaaf 20.00 oor in de Venlonazaal.

De Optochopstelling wuurt op www.jocus.nl gepubliceerd zoëvlot deze bekind is.