Diene Valentien op de leefdesparade?

Donderdaag 14 jannewari 2010

Naeve de traditionele kinderoptoch en het Jocus Pocus fees in de Maaspaort vindt zóndaagaovond 14 fibberwari namelijk veur de zesde kièr de Jocus Joekskepèlleparade plaats georganiseerd door ‘De Frette’. Det Venlo ‘t epicentrum is van de start van de Limburgse vastelaovend is van Eijsden tot Mook bekind. Det in ‘t Stedje van lol en plezeer echter ouk op de ièrste officiële daag van dit volksfees weer steeds mièr te belaeve velt, zal iddere Venlonaer de afgeloupe jaore zeker niet zien ontgaon. Naeve de traditionele kinderoptoch en het Jocus Pocus fees in de Maaspaort vindt zóndaagaovond 14 fibberwari namelijk veur de zesde kièr de Jocus Joekskepèlleparade plaats georganiseerd door ‘De Frette’.

Op zaoterdag is de Parade veur Limburg, op zóndaag veur Venlo. Het Venlose publiek wilt niks leever dan meedeine op de klanke van diverse kepèlle. ‘t Initiatief um de gezellige straotvastelaovend met echte kepèlle weer truuk te bringe sleit gezien de opkóms van publiek en kepèlle fantastisch aan.

De zesde editie steit gepland veur zóndaag 14 fibberwari 2010. Dit jaor doon maar leefs 13 Venlose joekskepèlle mei, ‘t is ein bewiès dat ‘t evenement een vaste plek haet veroverd in ‘t vastelaoves programma.

Juus deze speciale datum, Valentiensdaag, wilt de organisasie aangrièpe um ‘t publiek te betrekke beej de Joekskepèlleparade. Onder ‘t motto “Diene Valentien op de leefdesparade?” kinne de minse zich opgaeve um op ein ludieke manier zich te prissentere aan eur anonieme leefde.<o<De origineelste inzendinge kriège de kans um zich kort te prissentere, gaef dich daorum noow op via info@defrette.nl. Vermeldt daorbeej:

  • diene naam
  • adres
  • tillefoonnummer
  • de raeje waurum se dich op wils gaeve
  • waas se dan wils zegge